Dansdocent gezocht voor lessen in Nepal

  • School of Performing Arts Kathmandu

    School of Performing Arts Kathmandu (SPAK) is op zoek naar een flexibele en avontuurlijke dansdocent(e) om in de maanden november en december les te geven aan ons instituut in Nepal. Heb jij zin in een artistiek avontuur? Neem contact op met: info@spaknepal.com

  • Maaike van Agteren

    Hey hey!

    Ik zag dat jullie nieuwe docenten zochten en ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdagingen:)

    Mijn naam is Maaike van Agteren en ik ben 30 jaar. heb gestudeerd aan de Nationale ballet academie (7jaar vooropleiding) en behaalde mijn bachelor of dance aan de AHK in 2004 met de specialisatie jazz en choreografie.

    Ik heb jaren uitvoerend gedanst o.a in Parijs in een modern/jazz company en op cruiseschepen in de USA. Daarnaast geef ik al zo'n 12 jaar les op veel verschillende dansscholen in de stijlen klassiek, modern-jazz, musical en urban (new school).

    Naast mijn passie voor dans en kinderen heb ik een enorme passie voor reizen en culturen. Ik heb reeds mooie reizen mogen maken in o.a India, Thailand, Indonesie, Mexico. Mijn grote droom is om een mooi dansproject te mogen doen in een ander land met een compleet andere cultuur. Ik besef me dat ik deze vacature te laat heb gezien maar mocht er nog iets in deze richting langskomen dan hoor ik HEEL graag van jullie!

    Ik hoop tot horens!

    Groetjes,

    Maaike

  • petra sandra vermeersch

    beste

    ik ben petra sandra vermeersh, dansspecialiste. Dat wil zeggen met heel veel ervaring zowel wat reizen, doceren als het maken van creaties betreft. en dus ook al een stukje ouder, 44. Mijn danservaring heb ik uit een gedegen trainig hedendaagse dans , met gedegen klassieke basis, maar vooral ook dansspecialisaties in india en japan, waar ik meer dan twee jaar woonde en werkte. mijn eigen danstaal is op zich een mengeling van westerse en oosterse principes. met een diepe kennis van doorleving van het lichaam, wil ik net doorheen dans culturen bij elkaar brengen. Ik ben maker van radikale, maar erg zuivere werken die her en der op interntatonale festivals stonden.

    Lesgeven in Nepal interesseert me in het bijzonder, te meer ik een diep respekt heb voor hun cultuur en er bij voorbaat een wisselwerking zal zijn. De vraag is echter ook wat jullie mij kunnen aanbieden, gezien ik toch allicht een beetje meer verwacht dan een beginnende twintiger. Maar als er mogelijkheden zijn, zou ik het werkelijk fantastisch vinden om jullie organisatie en projekt beter te leren kennen. ik ben altijd een nomadische danser geweest. Nu welliswaar met een eigen studio. maar ik heb heel veel zin, om even terug de wereld in te trekken.

    mijn gegevens www.pevermeersch.com

    Belgie, kortrijk